11 de Juny

Bon dia!

Sortint del càmping de Bourg de Pabos. Molt maco, con su lago bucólico y sus conejitos. Vam arribar tardet però encara vam tenir temps de fer un petit passeig per buscar l’entrecot del Wei. Però en lloc d’entrecot vam trobar un llac on vam tirar pedres i vam fer una mica l’enano. La posta del sol va ser maca 😉

El dia d’ahir va ser un dia de carretera, balenes llunyanes, menjar McDonalds made in comerç local de carretera (rico rico…nótese la ironía) i tir de pedres al llac.

Ara ens dirigim a l’illa Buenaventura! Fa un dia esplèndid! Hem arribat aviat i just per agafar el ferri que ens portava a l’illa. El dia ha estat profitós, hem visitat l’illa que té un aire d’illa encantada, tot i que això no treu que els paisatges siguin de pel·lícula. Encara que érem bastants turistes al ferri, un cop a l’illa la sensació era la d’estar caminant sols.

Hem vist una quantitat increïble d’ocells que migren i s’estan a l’illa fins l’octubre. Fan un soroll de cal deu, també fan bona flaire, però tot plegat paga la pena de veure. L’illa va ser habitada fa uns segles i ara sembla que no hi viu ningú, però el govern treu diners de les visites turístiques i així manté l’illa “en condicions”. Des de l’illa hem pogut veure els lloms de les balenes que passen per l’ample mar que hi ha entre Percé i l’illa Buenaventura.

Ara ens dirigim a Forillon.

Advertisements