12 de Juny

Estem a un càmping a Forillon, rodejats de muntanyes, a una vall. Fa fresqueta. Dia intens a Forillon. Caminates, banys, boira, foques i sopar a lo grande.

Aquest era el curt resum que vaig fer llavors. Suposo que cansat del tute turístic. Intento ampliar-lo passats dos mesos de la visita.

El tema és que per Forillon hi havia moltes coses per fer. El dia va començar per la visita a una zona on vam trobar un llac i ens vam banyar a pelo, que a eso hemos venido no? a fer el gilipolles. Bé, doncs això va anar acompanyat de la visita a un refugi des d’on els canons defenien la costa de les tropes alemanes…ho he dit bé? i seguidament vam anar a un parc on suposadament veuríem unes vistes espectaculars però on tot va acabar amb unes fotos de nosaltres amb un fons blanc, la boira més espessa que he vist mai.

Al sortir del parc ens vam trobar amb unes foques que ens van venir a veure a la costa, vam tenir temptacions de tornar a banyar-nos però el sentit comú va guanyar la partida per una vegada.

També vam veure un far (el més alt de Canadà??) i una casacada…tot això ho vam fer el mateix dia?? joder…

Va ser el dia en que per fi el Wei va sopar entrecot o alguna cosa que se li assemblava. El lloc, un pub de carretera on ens vam sentir guiris de pura cepa. Vam xupar wifi, vam menjar, vam beure i vam provar postres típics i també algun plat amb gambes i patates d’aquests típics de Montreal…

Vam tirar cap a Gaspésie on hi vam arribar ben de nit.

 

 

Advertisements