10 de juny

Amb Johnny Cash cantant “Bridge over troubled water” ens posem en marxa cap a Percé. Abans pararem a Riviere du Loup i altres llocs acabant a Chandler (en resum, ens toca dia de carretera, uns 500km a ritme de caravana).

A l’esquerra veiem un llac/riu/mar molt bucòlic. Per posar al lector en situació, estem travessant Rivier du Loup en direcció al nord.

Ahir a la nit vam arribar al camping Le Rayon de Soleil, res especial, però perfecte en quant a tranquilitat i serveis. Va ser la primera nit de camping.

Percé serà demà, avui encara no, cal recalcar això ja que sinó els companys es posen nerviosos.

No us ho creureu! Hem estat a Riviere du Loup i hem vist milers de balenes!! És broma, ni una! Hem vist un castor i el cap d’un indi gegant!  També hem rebut la visita d’un exèrcit de mosquits que per sort no han aconseguit invaïr la Grand Pitchet però sí que ens han impedit fer una parada/expedició.

Ara sí, notición: hem vist 2 rens a la carretera!!! Ha estat vist i no vist, però eh, hem fet un check!

Spoiler: en tot el viatge no vam veure el gran Caribou.

Ha sortit el sol!!! i el paissatge cada cop és més bonic. Hem dinat a St.Quentin a un lloc xunguet, barat però xunguet, les hamburgueses eren com les del McDonalds però pel meu gust bastant pitjors…el Wei comença a tenir mono d’entrecot.

Advertisements